perjantai 9. syyskuuta 2016

Amigurumit

Amigurumit


Just ja just osaan kirjoittaa sanan amigurumi. On se vaikea sana. Mutta niiden tvirkkaamien on helppoa. Päättää vaan, minkä tekee. Ja sit antaa sille nimen. Vaikeinta mulle on ollut löytää sopivia värejä jämälankakopastani. Mitään ohjetta en ole lukenut ja hahmoissani on jonkun verran (välillä enemmän =D ) virheitä, mutta kukapa meistä olisi täydellinen? :) Saanen esitellä teille muutaman amigurumini:

Miranda Mustekala
-Tämä neiti rakastaa blingblingiä ja on muutenkin aika söpö. Miranda on liikkuvaista sorttia ja siksi hän toimii ammatikseen avaimenperänä.




Olli Octopus
Herrasmies, joka on liehitellyt Mirandaa vuosikausia saamatta tunteilleen vastakaikua. Hattu päässä hän tutkii maailmaa hymy huulillaan.



Pikachu Pokemon
- Häntä ei tarvinnut nimetä. Tämän joukon julkkis. Sähköinen ja sähäkkä tyyppi, jonka posket jostain syystä valahti liian alas kasvoilla =D


Paavo Pöllö
-Hän on nimensä mukaisesti vähän pöllö. Näettehän, kuinka silmät seisoo päässä ja on väriltäänkin aika epämääräisen vihreä. Edes kuvaan lisätyt tähdet eivät tuoneet hohtoa hänen elämäänsä. Voi Paavo Pöllö- parkaa. Sen siitä saa, kun valvoo kaikki yöt =D






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti