sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Maanantain nopeat!

Tvirkkausta

Olen nopean toiminnan nainen. En varmaan koskaan saisi aikaiseksi päiväpeittoa tai villatakkia. Yhden neulehameen virkkasin ja... purin :) Oli niin kamalan näköinen!

Mutta nopeat askartelupiiiperrykset on mun juttu:

1) Pöllömagneetit. Virkattu, kovetettu vesi-liimaseoksella ja koristeltu pääasiallisesti ohuella huovalla. Taakse kuumaliimalla pala magneettinauhaa. Ystävät tykkäsivät kovasti.


2)Jatketaan magneettilinjalla: Edelleen virkattu ja kovetettu + koristeltu asenteella vanhasta pääkallohuivista leikatuilla paloilla,


3)Neulegraffiti. Omakopan sydänohjetta mukaillen virkattu sydän ja aseteltu kivelle synkkänä sade-loskapäivänä. Toivottavasti sydän toi iloa arjen harmauteen. 


4) Unisieppari. Selasin Pinterestiä (liian innokkaasti) ja kävin hankkimassa Sinellistä sulkia/höyheniä "muutaman pussillisen". Helmet on kirpparilöytö. Valmistui yllättävän nopeasti. Näitä voisi tehdä lisää.



5) Lelupussukat. Harjoittelen vetoketjusta virkkausta. Kun pääsee ensimmäisen kierroksen kunnialla läpi ja varoo,ettei alkuun tee liian tiukkaa, niin loppu sujuu ihan ajattelemattakin.  Voi vaikka katsoa samalla Netflix-sarjoja. Legoukkelit kuumaliimasin koristeeksi. Harmi, kun niitä ei saa irti,että niillä voisi myös leikkiä. :) Jotenkin tuo alku voisi olla vähän nätimpi,mutta harjoitusta lisää :)



Kaunista alkavaa viikkoa!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti