keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Auringonlaskut soivat biiseinä!

Sunsets -Himmeän osaston kirjoituksia vol.2

Rakastan auringonlaskuja. Niissä on jotain voimaannuttavaa ja toivoa herättävää. Auringon laskiessa horisonttiin tiedän, että seuraava päivä on valmistumassa.

En ole harrastanut kuvaamista juuri lainkaan. Räpsin kuvia puhelimella tai joskus järkkärikamerallani, mutta se tuppaa lojuvan kaapissa, kun SE PARAS HETKI on käsillä. Ehkä pitäisi investoida kunnon puhelimeen, jossa olisi älyttömän hyvä kamera. Ehdotuksia otetaan vastaan....:)

Auringonlaskut saavat aikaan jotain ihmeellistä aivoissani. Kuulen usein mielessäni jonkun biisin, joka mielestäni sopii juuri siihen hetkeen. Ihan kuin kuva alkaisi soimaan. ♫♪ Joihinkin otoksiin biisi on löytynyt jälkeenpäin, niinku bonuksena <3

Alla on kuvia mun auringonlaskuista. Yleensä ne on kuvattu mökillä. Mökkeily on muutenkin jees. Tykkään kalastamisesta, merestä, merituulesta, aalloista, saunomisesta ja tietenkin punkun lipittämisestä rantakallioilla. :)

Fotojen alta löytyy biisit, jotka ovat minun kuvieni lyriikat ja sävellykset.. Mitkä ovat sinun valokuviesi biisit, runot, sanonnat tai vaikka vitsit? Ajatteleeko kukaan muu kuviansa sanallisen taiteen kautta? Vai olenko yksin lyriikkahöperö? :)



Yö jota ei ollutkaan - Jussi Hakulinen



Mä putoan - Yölintu




Perjantai - Dingo




Olet kaikki - Topi Sorsakoski




Kuuma kesä - Popeda





Älä mene pois - Anssi Kela





Valot pimeyksien reunoilla - Apulanta



Kuunnellaan vaan taivasta -Hector




Sininen sunnuntai - Neljä Ruusua

(tää ei nyt ole auringonlaskukuva, vaan hetki sen jälkeen, kun aurinko tipahti ja jäljelle jäi sininen hetki)




Hengitä ihollani - Juha Metsäperä



Soivia auringonlaskuja!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti